تفاوت سنی زیاد را جدی بگیرید
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ پزشکی سلامتی من خوش آمدید. اگر مطالب وبلاگ برای شما مفیدباشند یا نه لطفا نظر بدهید تا به ما را در ادامه ی این راه کمک کرده باشید. یاعلی


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





پزشکی سلامت
جمعه 12 خرداد 1391برچسب:, :: 12:40 ::  نويسنده : علی

ازدواج یک امر مقدس و گرامی است که نباید با کوتاهی و سبک شمردن آن را به تعویق انداخت یا از حول حلیم افتاد تو دیگ. ازدواج اگر چه مهم بوده و بسیار به آن تاکیده شده است اما مهمتر از آن، حفظ و نگهداری زندگی، توام با آرامش است. اما برای رسیدن به این آرامش نیاز به رعایت یک سری اصول در آغاز راه یعنی قبل از ازدواج است. یکی از این اصول توجه به سن و سال زوجین می باشد، زن و مرد باید از لحاظ سنی فاصله زیادی نداشته باشند در غیر این صورت احتمال بروز بسیاری از مشکلات پیش بینی می شود.

ملازاده روان شناس در گفت و گو با خبرنگار مجله پزشکی مادر معتقد است: غالبا ًسن مردان در جریان ازدواج بیش از زنان است و گاهی زنان سن بیشتری نسبت به مردان دارند. اما باید در نظر داشت فاصله سنی مناسب میان زن و شوهر را می توان 6- 2 سال در نظر گرفت. فاصله زیاد زوجین با 25، 15،20،13 سال و سال­های بین این ارقام توصیه نمی شود. وجود فاصله سنی زیاد موجب بروز مشکلات در زندگی افراد می شود. به طور یقین می توان گفت که پول، تحصیلات و شغل مناسب و... هیچ یک جایگزین مناسبی برای این فاصله سنی نخواهند بود .

وی در ادامه افزود: بنا بر آنچه گزارش شده و مشهود است، زن و مردی که فاصله سنی زیادی با یکدیگر دارند، نمی توانند یکدیگر را به خوبی درک کنند و با هم تفاهم داشته باشند. این افراد توانایی برقراری ارتباط درست و درک شرایط و موقعیت های یکدیگر را نخواهند داشت. با گذشت زمان تناسب زیادی در توانایی های جسمی ندارند، وقتی كه فاصله سنی بین زن و شوهر زیاد باشد، هر یك در دوره ای از زندگانی به سر می برند كه به لحاظ قوت و توان با همسر خود تفاوت های عمده دارند.

ملازاده خاطر نشان کرد: انسان ها در دوران جوانی قابل تغییر و انعطاف پذیرتر هستند و با حوصله و صبر بیشتری به امور رسیدگی خواهند کرد و داشتن هیجان و تحرک زیاد اقتضای سن آنها است ؛ در صورتی که افراد با پا به سن گذاشتن تمایل بسیاری به آرامش و استراحت دارند. و همین اختلاف نظرهای کوچک مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

وی در ادامه عنوان داشت: یكی از اهداف ازدواج، ارضای غرایز است و این خود می تواند عامل مؤثری در تداوم زندگی خانوادگی باشد. اما در سنین بالا، به لحاظ طبیعی قوای غریزی افول می نماید، به نحوی كه زوجین نمی توانند موجبات رضایت یكدیگر را در روابط زناشویی به نحو مطلوب تأمین کنند و همین امر ممكن است موجبات درگیری را فراهم آورده ، محیط خانواده را متشنج می كند.

این روان شناس همچنین معتقد است: فرد بزرگتر به دلیل داشتن تجربه، خود را ملزم می داند كه مدام به همسر خود امر و نهی كند و او را بخاطر کوچک ترین اشتباه سرزنش کند، فرد بزرگتر احساس می كند كه باید به فرد كوچكتر آموزش دهد.

وی خاطر نشان کرد: فرد كوچكتر، در برخورد با همسر خود بیشتر دچار تردید و وسواس ، ترس و وحشت و.. می شود. گاهی فرد به دلیل ترس و وحشت احساس واقعی خود را نشان نمی دهد. فرد کوچکتر به دلیل داشتن تجربه کمتر عملکرد متفاوتی در شرایط و موقعیت های مختلف خواهد داشت که از نظر فرد بزرگتر نکوهیده بوده و مورد پسند نیست.

طلاق معضل دیگری است. گاه در خانواده هایی كه تفاوت سنی زوجین زیاد است ، مسئله عدم تحمل یكدیگر و وقوع طلاق محتمل است.

کسانی که قصد ازدواج دارند، نباید تحت تاثیر پول، مقام اجتماعی، مقام علمی و سایر امتیازهای ارزشمند، سن همسر آینده خود را نادیده بگیرند.



نظرات شما عزیزان:

علی سنتوری
ساعت13:07---13 خرداد 1391
سلام.
سایت خیلی قشنگ و پرمعنایی دارید واقعا خسته نباشید.


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب